توفان ۸۲

من برگشتم

توفان ۸۲

من برگشتم

فیلتر شکن در مسنجر شما

untitled.jpg

سلام
از گشتن خسته شدین ؟
دیگه نگران نباشین این آی دی رو اَد کنین "dweb_ip " بعد بش پی ام بدین "proxy" چندتا آدرس به شما میده که سایتها به زبان چینی هست وقتی وارد شدین یه قسمت هست که جای آدرس هست بالاش هم نوشته (http»ٍhttps).لینک سایت فیلتر شده رو بدین و ...
اگه دوست داشتین نظر بدین ولی جای بد نرین این رو من برای سایتهایی گذاشتم که اشتباهی فیلتر شدن گناهش پای خودتون .

چند ترفند برای ویندوز XP

طریقه انتخاب کردن یک Background برای یک پوشه خاص

همان طور که می دانید، در ویندوز 98 و ME، می توانید از منوی View گزینه Customize this folder را انتخاب کرده و بعد از انجام مراحل کار، یک عکس را به عنوان Background آن پوشه در نظر بگیرید. ولی در ویندوز XP چه طور. اگر بخواهید این کار را در ویندوز XP انجام دهید، باید تمامی کارهایی را که ویزارد (Wizard) در ویندوز 98 و ME انجام می داد، خودتان انجام دهید.
برای این کار ابتدا Notepad را باز کرده و عبارات زیر را در آن تایپ نمایید:

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
IconArea_Image=The Address Of Picture Goes Here
IconArea_Text=Color Of Texts Goes Here (e.g: 0x00FFFFFF)

در قسمت IconArea_Image، باید مسیر عکس خود را بنویسید که پسوند آن باید jpg، bmp و یا gif باشد. در قسمت IconArea_Text، رنگ نوشته های درون پوشه را مشخص می کنید.
اگر می خواهید که عکس پوشه مورد نظر، در تمامی ویندوزها به نمایش در بیاید، باید از کد زیر استفاده کنید:

[ExtShellFolderViews]
{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}={BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
IconArea_Image=The Address Of Picture Goes Here
IconArea_Text=Color Of Texts Goes Here (e.g: 0x00FFFFFF)

[.ShellClassInfo]
ConfirmFileOp=0   

 

حذف کردن یکی از درایوها

با این ترفند دوستان عزیز می توانند هر یک از درایوهای موجود در سیستم خود را ناپدید می کند
ابتدا به کمک دستورregedit رجیستری خود را باز نمایید سپس به این کلید مراجعه کنید
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrent Version PoliciesExplorer
و یک متغیر جدید از نوع DWORD ساخته و نام آن را NoDrivers بگذارید مقداری که برای این متغیر تعیین می کنید نشان می دهد که چه درایوهایی مرپی هستند راست ترین بیت مربوط به گردونه ی:A
و بیت بیست و ششم مربوط به گردونه ی :Z است برای مخفی کردن هر درایو کافی است بیت آن را روشن کنید.
اگر با اعداد هگزا میانه خوبی ندارید می توانید می توانید از اعداد دسیمال زیر برای مخفی کردن هر درایو یا چند درایو استفاده کنید مثل اعداد زیر :
A:1 , B:2 , c:4 , D:8 , E:16 , F:32 و...........
برای ناپدید کردن تمام درایوها می توانید عدد دسیمال ۶۷۱۰۸۸۶۳ را به متغیر NoDrives بدهید .
نکته :
این درایوهاهم چنان در برنامه ی مدیر فایل ظاهر خواهند شد برای از بین بردن این برنامه باید فایل winfile.exeرا حذف نمایید
 

 تغییر نام دسته جمعی فایلهای تصویری....!

 ۱.ابتدا تمام عکسهایی را که میخواهید تغییر نام دهید انتخاب کنید.
۲.روی اولین عکس کلیک سمت راست کرده سپس آنرا Rename کنید.(مثلا MyPicture )
۳.در حالی که Shift را نگه داشته اید،بین فظای خالی بین عکس اول و دوم کلیک کنید.
۴.نتیجه را ببینید.

این ترفند را در مورد هر نوع فایل به کار برد و نه فقط در مورد فایلهای تصویری

 

 از بین بردن پیغام بر میکروسافت(XP)
 ابتدا وارد RUN شده و دستور زیر را با دقت تایپ کنید :

rundll32 advpack.dll,LaunchINFSection windir%INFmsmgs.inf,BLC.Remove
حال OK را کلیک کرده و برای همیشه از دستش راحت شوید.

 

Hide secret message

:: انتقال پیامهای سری و محرمانه به شیوه ای امن و جالب با Hide Secret Messenger 2.1 ::

پیغامهای محرمانه و بسیار خصوصی خود را چگونه به دست یکدیگر می رسانید ؟ اگر به دنبال راهی امن و سری و بسیار جالب برای دادن پیغامهای خود به یکدیگر می باشید , نرم افزار Hide secret message گزینه ی مناسبی می باشد .

این نرم افزار که محصول سایت UsingIT.com می باشد .به شما امکان آن را می دهد تا پیغامهای خصوصی خود را به طور مخفیانه درون تصاویر مخفی کنید !! به طوری که هیچ شخصی قابل به رویت آنها نمی باشد و تنها دریافت کننده تصویر که از این راز آگاه است قادر است با استفاده از این نرم افزار و وارد کردن رمز عبور پیغام و متن مخفی شده در عکس را مشاهده نماید !

تصاویر تولیدی با استفاده از این نرم افزار تفاوتی با تصاویر معمولی ندارند  از لحاظ کیفیتی و حجم و ... به هیچ وجه شک کسی را بر نمی انگیزند . بنابر این به آسانی میتوانید پیامهای محرمانه ی خود را به شیوه ای امن , جدید و تک به دست مخاطب خود برسناید .

Hide secret message را میتوانید از اینجا :

دانلود کنید نسخه ی 2.1 را با حجم 1.3 مگابایت

کرک :
http://www.p30worldcracks.persiangig.com/Secret.Messenger.2.1.zip
فایل Patch.exe را در پوشه نصب شه ی نرم افزار کپی کرده و سپس اجرا و نرم افزار را پچ نمایید ! Wink

قابل توجه که تازگیا یه فیلم تو تلوزیون نشون داد که این نرم افزار هم توش به عنوان یکی از عوامل اصلی بود

السلام علیک یا محمد بن علی، ایها الامام الباقر یابن رسول الله

السلام علیک  یا محمد بن علی، ایها الامام الباقر یابن رسول الله

 

نام مبارک امام پنجم محمد بود. لقب آن حضرت باقر یا باقرالعلوم است، بدین جهت که: دریای دانش را شکافت و اسرار علوم را آشکارا ساخت. القاب دیگری مانند شاکر و صابر و هادی نیز برای آن حضرت ذکر کرده اند که هریک باز گوینده صفتی از صفات آن امام بزرگوار بوده است.
کنیه امام "ابو جعفر" بود. مادرش فاطمه دختر امام حسن مجتبی (ع) است. بنابراین نسبت آن حضرت از طرف مادر به سبط اکبر حضرت امام حسن (ع) و از سوی پدر به امام حسین (ع) می رسید. پدرش حضرت سیدالساجدین، امام زین العابدین، علی بن الحسین (ع) است . تولد حضرت باقر (ع) در روز جمعه سوم ماه صفر سال 57 هجری در مدینه اتفاق افتاد.

در واقعه جانگداز کربلا همراه پدر و در کنار جدش حضرت سید الشهداء کودکی بود که به چهارمین بهار زندگیش نزدیک می شد. دوران امامت امام محمد باقر (ع) از سال 95 هجری که سال شهادت امام زین العابدین (ع) است آغاز شد و تا سال 114 هجری یعنی مدت 19سال و چند ماه ادامه داشته است. در دوره امامت امام محمد باقر (ع) و فرزندش امام جعفر صادق (ع) مسائلی مانند انقراض امویان و بر سر کار آمدن عباسیان و پیدا شدن مشاجرات سیاسی و ظهور سرداران و مدعیانی مانند ابوسلمه خلال و ابومسلم خراسانی و دیگران مطرح است، ترجمه کتابهای فلسفی و مجادلات کلامی در این دوره پیش می آید، و عده ای از مشایخ صوفیه و زاهدان و قلندران وابسته به دستگاه خلافت پیدا می شوند. قاضیها و متکلمانی به دلخواه مقامات رسمی و صاحب قدرتان پدید می آیند و فقه و قضاء و عقاید و کلام و اخلاق را - بر طبق مصالح مراکز قدرت خلافت شرح و تفسیر می نماید و تعلیمات قرآنی - به ویژه مسأله امامت و ولایت را، که پس از واقعه عاشورا و حماسه کربلا، افکار بسیاری از حق طلبان را به حقانیت آل علی (ع) متوجه کرده بود و پرده از چهره زشت ستمکاران اموی و دین به دنیا فروشان برگرفته بود، به انحراف می کشاندند و احادیث نبوی را در بوته فراموشی قرار می دادند. برخی نیز احادیثی به نفع دستگاه حاکم جعل کرده و یا مشغول جعل بودند و یا آنها را به سود ستمکاران غاصب خلافت دگرگون می نمودند. اینها عواملی بود بسیار خطرناک که باید حافظان و نگهبانان دین در برابر آنها بایستند. بدین جهت امام محمد باقر (ع) و پس از وی امام جعفر صادق (ع) از موقعیت مساعد روزگار سیاسی، برای نشر تعلیمات اصیل اسلامی و معارف حقه بهره جستند و دانشگاه تشیع و علوم اسلامی را پایه ریزی نمودند. زیرا این امامان بزرگوار و بعد شاگردانشان وارثان و نگهبانان حقیقی تعلیمات پیامبر (ص) و ناموس و قانون عدالت بودند و می بایست به تربیت شاگردانی عالم و عامل و یارانی شایسته و فداکار اهتمام می ورزیدند، و فقه آل محمد (ص) را جمع و تدوین و تدریس کنند. به همین جهت محضر امام باقر (ع) مرکز علماء و دانشمندان و راویان حدیث و خطیبان و شاعران بنام بود.

دانش امام باقر علیه السلام نیز همانند دیگر امامان از سر چشمه‏ وحى بود، آنان آموزگارى نداشتند و در مکتب بشرى درس نخوانده بودند، «جابر بن عبد الله‏» نزد امام باقر (ع) مى‏آمد و از آنحضرت دانش فرا مى‏گرفت و به آن گرامى مکرر عرض مى‏کرد: اى شکافنده علوم! گواهى مى‏دهم تو در کودکى از دانشى خداداد برخوردارى.

در مکتب تربیتی امام باقر (ع) علم و فضیلت به مردم آموخته می شد. ابوجعفر امام محمد باقر (ع) متولی صدقات حضرت رسول (ص) و امیرالمؤمنین (ع) و پدر و جد خود بود و این صدقات را بر بنی هاشم و مساکین و نیازمندان تقسیم می کرد، و اداره آنها را از جهت مالی به عهده داشت. امام باقر (ع) دارای خصال ستوده و مؤدب به آداب اسلامی بود. سیرت و صورتش ستوده بود. پیوسته لباس تمیز می پوشید. در کمال وقار و شکوه حرکت می فرمود.

امام پنجم (ع) بسیار گشاده رو و با مؤمنان و دوستان خوش برخورد بود. با همه اصحاب مصافحه می کرد و دیگران را نیز بدین کار تشویق می فرمود. در ضمن سخنانش می فرمود:

مصافحه کردن کدورتهای درونی را از بین می برد و گناهان دو طرف - همچون برگ درختان در فصل خزان - میریزد.

امام باقر (ع) در صدقات و بخشش و آداب اسلامی مانند دستگیری از نیازمندان و تشییع جنازه مؤمنین و عیادت از بیماران و رعایت ادب و آداب و سنن دینی، کمال مواظبت را داشت. میخواست سنتهای جدش رسول الله (ص) را عملا در بین مردم زنده کند و مکارم اخلاقی را به مردم تعلیم نماید. در روزهای گرم برای رسیدگی به مزارع و نخلستانها بیرون می رفت و با کارگران و کشاورزان بیل می زد و زمین را برای  کشت آماده می ساخت. آنچه از محصول کشاورزی - که با عرق جبین و کد یمین - به دست می آورد در راه خدا انفاق می فرمود. بامداد که برای ادای نماز به مسجد جدش رسول الله (ص) می رفت، پس از گزاردن فریضه، مردم گرداگردش جمع می شدند و از انوار دانش و فضیلت او بهره مند می گشتند.
مدت بیست سال معاویه در شام و کارگزارانش در مرزهای دیگر اسلامی در واژگون جلوه دادن حقایق اسلامی - با زور و زر و تزویر و اجیر کردن عالمان خود فروخته - کوشش بسیار کردند. ناچار حضرت سجاد (ع) و فرزند ارجمندش امام محمد باقر (ع) پس از واقعه جانگداز کربلا و ستمهای بی سابقه آل ابوسفیان، که مردم به حقانیت اهل بیت عصمت (ع) توجه کردند، در اصلاح عقاید مردم به ویژه در مسأله امامت و رهبری، که تنها شایسته امام معصوم است، سعی بلیغ کردند و معارف حقه اسلامی را - در جهات مختلف - به مردم تعلیم دادند تا کار نشر فقه و احکام اسلام به جایی رسید که فرزند گرامی آن امام، حضرت امام جعفر صادق (ع) دانشگاهی با چهار هزار شاگرد پایه گذاری  نمود و احادیث و تعلیمات اسلامی را در اکناف و اطراف جهان آن روز اسلام انتشار داد.

امام سجاد (ع) با زبان دعا و مناجات و یادآوری از مظالم اموی و امر به معروف و نهی از منکر و امام باقر (ع) با تشکیل حلقه های درس، زمینه این امر مهم را فراهم نمود و مسائل لازم دینی را برای مردم روشن فرمود. رسول اکرم اسلام (ص) در پرتو چشم واقع بین و با روشن بینی وحی الهی وظایفی را که فرزندان و اهل بیت گرامی اش در آینده انجام خواهند داد و نقشی را که در شناخت و شناساندن معارف حقه به عهده خواهند داشت، ضمن احادیثی  که از آن حضرت روایت شده، تعیین فرموده است. چنان که در این حدیث آمده است:
در زمان امیرالمؤمنین علی (ع) گوئیا، مقام علم و ارزش دانش هنوز - چنان که باید - بر مردم روشن نبود، گویا مسلمانان هنوز قدم از تنگنای حیات مادی بیرون ننهاده و از زلال دانش علوی جامی  ننوشیده بودند و در کنار دریای  بیکران وجود علی (ع) تشنه لب بودند و جز عده ای معدود قدر چونان گوهری را نمی دانستند. بی جهت نبود که مولای متقیان بارها می فرمود:
"سلونی قبل از تفقدونی"؛ پیش از آنکه من را از دست بدهید از من بپرسید و بارها می گفت: من به راههای آسمان از راههای زمین آشناترم. ولی کو آن گوهرشناسی که قدر گوهر وجود علی را بداند؟ اما به تدریج، به ویژه در زمان امام محمد باقر (ع) مردم کم کم لذت علوم اهل بیت و معارف اسلامی را درک می کردند و مانند تشنه لبی که سالها از لذات آب گوارا محروم مانده و یا قدر آن را ندانسته باشد، زلال گوارای دانش امام باقر (ع) را دریافتند و تسلیم مقام علمی امام (ع) شدند و به قول یکی از مورخان:

"مسلمانان در این هنگام از میدان جنگ و لشکر کشی متوجه فتح دروازه های علم و فرهنگ شدند". امام باقر (ع) نیز چون زمینه قیام بالسیف (قیام مسلحانه) در آن زمان - به علت خفقان فراوان و کمبود حماسه آفرینان - فراهم نبود، از این رو، نشر معارف اسلام و فعالیت علمی را و هم مبارزه عقیدتی و معنوی با سازمان حکومت اموی را، از این طریق مناسب تر می دید، و چون حقوق اسلام هنوز یک دوره کامل و مفصل تدریس نشده بود، به فعالیتهای ثمر بخش علمی در این زمینه پرداخت. اما بدین خاطر که نفس شخصیت امام و سیر تعلیمات او - در ابعاد و مرزهای مختلف - بر ضرر حکومت بود، مورد اذیت و ایذاء دستگاه قرار می گرفت. در عین حال امام هیچگاه از اهمیت تکلیفی  شورش (علیه دستگاه) غافل نبود، و از راه دیگری  نیز آن را دامن میزد: و آن راه، تجلیل و تأیید برادر شورشی اش زید بن علی بن الحسین بود.
 

برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد امامت این امام بزرگوار به سایت امام باقر (ع) مراجعه نمائید: http://www.imambaqer.net